Praėjus 7 metams po SC:GO išleidimo, vis dar mušami rekordai

CS:GO naujienos


Praėjus 7 metams po SC:GO išleidimo, vis dar mušami rekordai

„Counter-Strike: Global Offensive“ buvo išleistas 2012 m. Nors kai kurie žaidimai laikui bėgant sulėtėja, žaidėjams pereinant prie naujų žaidimų, CS:GO toliau augo.

Iš viešos „Steam“ statistikos matyti, kad CS:GO pasiekė naują visų laikų didžiausią žaidėjų skaičių. Sekmadienį, vasario 9 d., CS:GO turėjo daugiau nei 901 000 žaidėjų, o tai viršija ankstesnį rekordą – 850 485, 2016 m. Balandžio mėn. Įvykusį po „MLG Columbus“ turnyro, praneša „Eurogamer“.

Palyginimui, CS:GO vasario 9 d. Turėjo daugiau nei 250 000 vienkartinių žaidėjų nei žaidimas esantis Nr. 2, DOTA 2, kuris taip pat yra nemokamas žaisti, kurį sukūrė taip pat „Valve“.

CS:GO žaidėjų skaičius yra didžiulis ir tai yra naujas paties žaidimo rekordas, tačiau „PUBG“ vis dar turi aukščiausio bendro lygiagrečių žaidėjų skaičiaus rekordą. „Battle royale“ žaidimas pasiekė stulbinantį 3 milijonų vienkartinių žaidėjų skaičių per visą jo populiarumo 2018 m.

Vis dar nėra aišku, kodėl CS:GO žaidėjų skaičiai pastaruoju metu šoktelėjo.

Kitos naujienos, „Valve“ neseniai vėl atnaujino CS:GO su nauja funkcija, skirta žmonėms, kurie piktnaudžiauja kitais naudodamiesi žaidimo pokalbiais. Žaidėjai, gavę „žymiai daugiau pranešimų apie piktnaudžiavimą“ nei kiti žaidėjai, gaus įspėjimą. Jei jie nepaisys įspėjimo, jie bus automatiškai nutildyti. Jie liks nutildyti, kol uždirbs pakankamai XP, kad galėtų panaikinti kalbėjimo draudimą, tačiau per tą laiką kiti žaidėjai gali pasirinkti juos įjungti rankiniu būdu.

Autorius:
Hata.lt

Apie Hata.lt:

Jei nori sužinoti, kas vyksta CS:GO žaidimo pasaulyje, atsidūrei ten, kur ir reikia. Hata.lt – tai tarsi naujienų duomenų bazė, kurioje rasi atsakymus į visus rūpimus klausimus. Jei atsiduri sudėtingose situacijose, iš kurių sunku išsikapstyti, padėsime tau rasti įvairių sprendimo būdų. Sek informaciją Hata.lt svetainėje ir sužinok naujausias Counter-Strike: Global Offensive žaidimo tendencijas bei kas laukia žaidėjų ateityje. Patyrę žaidėjai dalinasi savo įžvalgomis, todėl nepraleisk progos sužinoti, ką mano tikri srities profesionalai. Tai gali padėti tau optimizuoti CS:GO žaidimo strategiją ir lengviau pasiekti užsibrėžtus tikslus. Būk inovatyvus ir būk vienu žingsniu priekyje nei kiti. Informacija yra vienas iš svarbiausių pranašumų, todėl būk gudrus ir pasinaudok visomis suteiktomis galimybėmis.


Taip pat skaitykite...

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *